Har du redan ett konto? Logga in

Ansök till CNC-tekniker
Utbildningsstart: 30 september 2024

Nivå: Gymnasienivå (SEQF- nivå 4)

Ort: Jönköping

Studietakt: Helfart

Omfattning: 1 år (200 yhp)

Studieform: Bunden, skolförlagd undervisning med praktik

Utbildningen CNC-teknik inom Nationell Yrkesutbildning förbereder dig för en yrkesroll med växande efterfrågan inom svensk industri. Med en stark inriktning mot skärande bearbetning och CNC-maskiner, ger utbildningen dig en grundläggande förståelse för automatisering och digital programmering samt erbjuder möjligheten att erhålla ett Grönt Certifikat. 

Genom att teoretisk undervisning kombineras med praktik i nära samarbete med ledande industripartners, får du de verktyg och kunskaper du behöver för att starta en framgångsrik karriär inom en rad olika sektorer där skärande bearbetning är avgörande.

Denna utbildning är ett svar på den akuta bristen på kvalificerad arbetskraft inom området, vilket innebär att du har mycket goda chanser till arbete i rollen efter genomförd utbildning. Denna utbildning är din chans att stärka svensk tillverkningsindustri och säkra din framtida anställbarhet.

Tekniska Högskolan i Jönköping, Jönköping University är ansvarig utbildningsanordnare och utbildningen genomförs i samverkan med Yrkeshögskolan Jönköping, Jönköping kommun.
Läs vår personuppgiftspolicy och våra allmänna villkor
© 2024 YhAdmin.se / YHAdmin AB